ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Novotel Palms Resort 5*

Цени со вклучен попуст до 31.01 и 50% уплата до 05.02

NOVOTEL PALMS RESORT  5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

DOUBLE TWIN ROOM (по лице)

534 €

534 €

547 €

547 €

547 €

547 €

547 €

547 €

547 €

547 €

547 €

516 €

516 €

516 €

DOUBLE

1,069 €

1,069 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

SINGLE

739 €

739 €

752 €

752 €

752 €

752 €

752 €

752 €

752 €

752 €

752 €

721 €

721 €

721 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,566 €

1,566 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1+1 CHD (0-11,99)

1,034 €

1,034 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1,016 €

1,016 €

1,016 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-4,99)

1,329 €

1,329 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,342 €

1,311 €

1,311 €

1,311 €

1+2 CHD (0-11,99) (5-11,99)

1,364 €

1,364 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-4,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0 - 11,99) (5-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,364 €

1,364 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-4,99)

1,659 €

1,659 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,622 €

1,622 €

1,622 €

2+2 CHD (0-11,99) (5-11,99)

1,784 €

1,784 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,737 €

1,737 €

1,737 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-4,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (5-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-4,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

P.P.P.D.IN DOUBLE FAMILY ROOM

584 €

584 €

597 €

597 €

597 €

597 €

597 €

597 €

597 €

597 €

597 €

566 €

566 €

566 €

DOUBLE

1,168 €

1,168 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

SINGLE

789 €

789 €

802 €

802 €

802 €

802 €

802 €

802 €

802 €

802 €

802 €

770 €

770 €

770 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,715 €

1,715 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1+1 CHD (0-11,99)

1,084 €

1,084 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,097 €

1,065 €

1,065 €

1,065 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-4,99)

1,379 €

1,379 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,392 €

1,360 €

1,360 €

1,360 €

1+2 CHD (0-11,99) (5-11,99)

1,463 €

1,463 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,426 €

1,426 €

1,426 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-4,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (5-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,463 €

1,463 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1,426 €

1,426 €

1,426 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-4,99)

1,758 €

1,758 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

1,721 €

1,721 €

1,721 €

2+2 CHD (0-11,99) (5-11,99)

1,908 €

1,908 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

1,862 €

1,862 €

1,862 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-4,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (5-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-4,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.