ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Xperience Sea Breeze 5*

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

XPERIENCE SEA BREEZE RESORT 5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

STANDARD ROOM

P.P.P.D.IN DOUBLE

534 €

534 €

566 €

566 €

566 €

566 €

576 €

578 €

578 €

578 €

578 €

547 €

547 €

547 €

DOUBLE

1,069 €

1,069 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,152 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

SINGLE

676 €

676 €

726 €

726 €

726 €

726 €

742 €

746 €

746 €

746 €

746 €

696 €

696 €

696 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,566 €

1,566 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,690 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1+1 CHD (0-11,99)

971 €

971 €

1,021 €

1,021 €

1,021 €

1,021 €

1,037 €

1,041 €

1,041 €

1,041 €

1,041 €

991 €

991 €

991 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,266 €

1,266 €

1,316 €

1,316 €

1,316 €

1,316 €

1,332 €

1,336 €

1,336 €

1,336 €

1,336 €

1,286 €

1,286 €

1,286 €

1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,364 €

1,364 €

1,426 €

1,426 €

1,426 €

1,426 €

1,447 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0 - 5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0 - 5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,364 €

1,364 €

1,426 €

1,426 €

1,426 €

1,426 €

1,447 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,659 €

1,659 €

1,721 €

1,721 €

1,721 €

1,721 €

1,742 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

2+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,784 €

1,784 €

1,862 €

1,862 €

1,862 €

1,862 €

1,887 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

STANDARD SEA VIEW

P.P.P.D.IN DOUBLE

597 €

597 €

628 €

628 €

628 €

628 €

638 €

640 €

640 €

640 €

640 €

609 €

609 €

609 €

DOUBLE

1,193 €

1,193 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,276 €

1,280 €

1,280 €

1,280 €

1,280 €

1,218 €

1,218 €

1,218 €

SINGLE

775 €

775 €

825 €

825 €

825 €

825 €

842 €

845 €

845 €

845 €

845 €

795 €

795 €

795 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,752 €

1,752 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,877 €

1,883 €

1,883 €

1,883 €

1,883 €

1,790 €

1,790 €

1,790 €

1+1 CHD (0-11,99)

1,070 €

1,070 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,137 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,090 €

1,090 €

1,090 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,365 €

1,365 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,432 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,385 €

1,385 €

1,385 €

1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,488 €

1,488 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,571 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,513 €

1,513 €

1,513 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,488 €

1,488 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,571 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,513 €

1,513 €

1,513 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,783 €

1,783 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,866 €

1,870 €

1,870 €

1,870 €

1,870 €

1,808 €

1,808 €

1,808 €

2+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,939 €

1,939 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,043 €

2,048 €

2,048 €

2,048 €

2,048 €

1,970 €

1,970 €

1,970 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

2,051 €

2,051 €

2,144 €

2,144 €

2,144 €

2,144 €

2,175 €

2,181 €

2,181 €

2,181 €

2,181 €

2,088 €

2,088 €

2,088 €

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.