ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Coral Sea Water World 5* - Nabq

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

CORAL SEA WATERWORLD  5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE

516 €

516 €

578 €

578 €

578 €

578 €

586 €

590 €

590 €

590 €

590 €

534 €

534 €

534 €

DOUBLE

1,032 €

1,032 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,172 €

1,181 €

1,181 €

1,181 €

1,181 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

SINGLE

646 €

646 €

746 €

746 €

746 €

746 €

759 €

765 €

765 €

765 €

765 €

676 €

676 €

676 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,510 €

1,510 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,721 €

1,734 €

1,734 €

1,734 €

1,734 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1+1 CHD (0-13,99)

941 €

941 €

1,041 €

1,041 €

1,041 €

1,041 €

1,054 €

1,060 €

1,060 €

1,060 €

1,060 €

971 €

971 €

971 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,236 €

1,236 €

1,336 €

1,336 €

1,336 €

1,336 €

1,349 €

1,355 €

1,355 €

1,355 €

1,355 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,327 €

1,327 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,467 €

1,476 €

1,476 €

1,476 €

1,476 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0 - 5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,327 €

1,327 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,467 €

1,476 €

1,476 €

1,476 €

1,476 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

FAMILY ROOM

P.P.P.D.IN DOUBLE

578 €

578 €

640 €

640 €

640 €

640 €

648 €

652 €

652 €

652 €

652 €

597 €

597 €

597 €

DOUBLE

1,156 €

1,156 €

1,280 €

1,280 €

1,280 €

1,280 €

1,297 €

1,305 €

1,305 €

1,305 €

1,305 €

1,193 €

1,193 €

1,193 €

SINGLE

746 €

746 €

845 €

845 €

845 €

845 €

858 €

865 €

865 €

865 €

865 €

775 €

775 €

775 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,697 €

1,697 €

1,883 €

1,883 €

1,883 €

1,883 €

1,908 €

1,920 €

1,920 €

1,920 €

1,920 €

1,752 €

1,752 €

1,752 €

1+1 CHD (0-13,99)

1,041 €

1,041 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,153 €

1,160 €

1,160 €

1,160 €

1,160 €

1,070 €

1,070 €

1,070 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,336 €

1,336 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,448 €

1,455 €

1,455 €

1,455 €

1,455 €

1,365 €

1,365 €

1,365 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,451 €

1,451 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,592 €

1,600 €

1,600 €

1,600 €

1,600 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,451 €

1,451 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,575 €

1,592 €

1,600 €

1,600 €

1,600 €

1,600 €

1,488 €

1,488 €

1,488 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,746 €

1,746 €

1,870 €

1,870 €

1,870 €

1,870 €

1,887 €

1,895 €

1,895 €

1,895 €

1,895 €

1,783 €

1,783 €

1,783 €

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,893 €

1,893 €

2,048 €

2,048 €

2,048 €

2,048 €

2,069 €

2,079 €

2,079 €

2,079 €

2,079 €

1,939 €

1,939 €

1,939 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

1,995 €

1,995 €

2,181 €

2,181 €

2,181 €

2,181 €

2,206 €

2,219 €

2,219 €

2,219 €

2,219 €

2,051 €

2,051 €

2,051 €

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.