ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Hilton Sharm Waterfalls 5*

Цени со вклучен попуст до 31.01 и 50% уплата до 05.02

Hilton Sharm Waterfalls  5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси +  All inclusive услуга + трансфери

DOUBLE STANDARD ROOM (по лице)

497 €

497 €

534 €

534 €

534 €

534 €

534 €

534 €

534 €

534 €

534 €

503 €

503 €

503 €

DOUBLE

994 €

994 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

SINGLE

616 €

616 €

676 €

676 €

676 €

676 €

676 €

676 €

676 €

676 €

676 €

626 €

626 €

626 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,454 €

1,454 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1+1 CHD (0-06,99)

911 €

911 €

971 €

971 €

971 €

971 €

971 €

971 €

971 €

971 €

971 €

921 €

921 €

921 €

1+2 CHD (0-06,99) (0-6,99)

1,206 €

1,206 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,266 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1+2 CHD (7-11,99) (0-6,99)

1,307 €

1,307 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,366 €

1,317 €

1,317 €

1,317 €

1+ 2 CHD (7-11,99) (7-11,99) 

1,400 €

1,400 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,459 €

1,410 €

1,410 €

1,410 €

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-6,99)

1,289 €

1,289 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

2+2 CHD (0-6,99) (0-6,99)

1,584 €

1,584 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

2+1 CHD (7-11,99) 

1,386 €

1,386 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,461 €

1,399 €

1,399 €

1,399 €

2+2 CHD (7-11,99) (0-6,99) 

1,681 €

1,681 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,756 €

1,694 €

1,694 €

1,694 €

2+2 CHD (7-11,99) (7-11,99)

1,778 €

1,778 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,852 €

1,790 €

1,790 €

1,790 €

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.