ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sierra Sharm Hotel 5* - Sharks Bay

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

SIERRA SHARM RESORT 5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + PREMIUM All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE STANDARD ROOM

472 €

472 €

497 €

497 €

497 €

497 €

551 €

524 €

497 €

497 €

497 €

497 €

497 €

497 €

DOUBLE

945 €

945 €

994 €

994 €

994 €

994 €

1,102 €

1,048 €

994 €

994 €

994 €

994 €

994 €

994 €

SINGLE

577 €

577 €

616 €

616 €

616 €

616 €

703 €

660 €

616 €

616 €

616 €

616 €

616 €

616 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,380 €

1,380 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,616 €

1,535 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1+1 CHD (0-11,99)

872 €

872 €

911 €

911 €

911 €

911 €

998 €

955 €

911 €

911 €

911 €

911 €

911 €

911 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,167 €

1,167 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,293 €

1,250 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,240 €

1,240 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,397 €

1,343 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,240 €

1,240 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,397 €

1,343 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,535 €

1,535 €

1,584 €

1,584 €

1,584 €

1,584 €

1,692 €

1,638 €

1,584 €

1,584 €

1,584 €

1,584 €

1,584 €

1,584 €

2+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,629 €

1,629 €

1,691 €

1,691 €

1,691 €

1,691 €

1,825 €

1,758 €

1,691 €

1,691 €

1,691 €

1,691 €

1,691 €

1,691 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.