ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Charmillion Sea Life 4* - Nabq

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

CCHARMILLION SEA LIFE 4*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE STANDARD

466 €

466 €

485 €

485 €

485 €

485 €

506 €

516 €

516 €

516 €

516 €

485 €

485 €

485 €

DOUBLE

932 €

932 €

970 €

970 €

970 €

970 €

1,011 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

970 €

970 €

970 €

SINGLE

567 €

567 €

597 €

597 €

597 €

597 €

630 €

646 €

646 €

646 €

646 €

597 €

597 €

597 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,361 €

1,361 €

1,417 €

1,417 €

1,417 €

1,417 €

1,479 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,417 €

1,417 €

1,417 €

1+1 CHD (0-13,99)

862 €

862 €

892 €

892 €

892 €

892 €

925 €

941 €

941 €

941 €

941 €

892 €

892 €

892 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,157 €

1,157 €

1,187 €

1,187 €

1,187 €

1,187 €

1,220 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,187 €

1,187 €

1,187 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,227 €

1,227 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1,306 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0 - 5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,227 €

1,227 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1,306 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.