Sarti - Vila Spanos
Vila Spanos

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Ова е една од најубавите куќи во новиот дел на Сарти и се наоѓа на само 20 м од плажа. Во понудата има студија со поглед кон морето и кон улицата. Двокреветните студија се наоѓаат во ниско приземје и на првиот кат. Сите имаат SAT TV и интернет, како и клима уред чие користење е вклучено во цената во јули и август. Пред куќата има  ограничен број паркинг места.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

10.05-

20.06

20.05-

01.06

01.06-

13.06

13.06-

24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-24.09

24.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

12

9

Spanos 1/2

studio

2

188

248

388

468

568

648

698

748

748

748

648

468

398

208

Spanos 1/2

studio DM

2

208

268

418

498

598

698

748

798

798

798

698

498

428

228

Spanos 1/2+1

studio NP

3

208

268

428

498

598

698

748

798

798

798

698

498

428

238

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!