ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Metamorfosis - Vila Reveka
Vila Reveka

Се наоѓа во мирниот дел од Метаморфозис на околу 140м од плажата и паркот. Во понудата има студија (со одвоена кујна) и дуплекси, кои се наоѓаат на високо приземје и на првиот и  вториот кат. Сите имаат TV, клима чие користење е вклучено во цената, исто како и интернет.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-07.09

07.09-17.09

17.09-27.09

17.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

16

1/2

studio

2

128

188

248

298

398

448

498

528

528

448

378

278

188

288

1/3

studio

3

148

228

298

348

448

498

548

578

578

498

408

328

218

318

1/4

duplex

4

198

278

348

448

648

698

748

798

798

698

498

378

278

378

1/5

duplex

5

228

298

378

498

698

748

798

848

848

748

548

398

298

398

 

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

20.05-04.06

25.05-04.06

04.06-14.06

14.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Број на ноќи

 

 

15

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

1/2

studio

2

218

168

218

268

348

428

498

528

528

528

398

338

248

168

1/3

studio

3

238

198

258

318

398

478

548

578

578

578

448

368

278

198

1/4

studio

4

258

228

288

348

448

528

598

628

628

628

498

398

298

228

1/4

duplex

4

278

248

318

398

598

668

748

798

798

798

548

428

328

248

1/5

duplex

5

298

278

348

448

648

718

798

848

848

848

598

458

348

278

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.