ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sarti - Vila Asteria
Vila Asteria

Се наоѓа во стариот дел на Сарти на само 180m од плажа, a на 40m од плоштадот. На приземје и на првиот кат  се реновираните четирикреветни апартмани (Asteria New). Апартманите на вториот кат не се реновирани (Asteria) и се препорачуваат за семејства со мали деца бидејќи ѕидот помеѓу дневната и спалната не е со полна висина па родителите можат да ги слушнат децата. Сите имаат убави тераси со поглед кон улица, SAT TV, интернет, клима (со доплата).

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс

бр

лица

 

10.05-

20.05

20.05-

30.05

30.05-

09.06

09.06-

19.06

19.06-

29.06

29.06-

09.07

09.07-

19.07

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-

18.08

18.08-

28.08

28.08-

06.09

06.09-

15.09

15.09-

24.09

24.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

New1/4

apartman

4

-

-

278

388

548

648

748

798

798

798

698

498

398

298

-Период

Тип на сместување

Maкс

бр

лица

 

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-

13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-

31.07

31.07-

10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

1/3

apartman

3

-

-

278

398

648

748

828

698

698

598

398

398

-

1/4

apartman

4

-

-

298

448

698

798

878

748

748

648

448

428

-

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.