ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Neos Marmaras - Vila Nefeli
Vila Nefeli

Се наоѓа на мала угорнина, околу 270 m oд плажата Парадизос во Неос Мармарас (на околу 500 m oд центарот). Студијата се на приземје, 1. и 2. кат. Дел имаат поглед на море од височина. Сите имаат TV, бежичен интернет и клима уред, чие користење е вклучено во цената. 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-22.05

22.05-03.06

03.06-15.06

15.06-27.06

27.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-30.08

30.08-11.09

11.09-23.09

23.09-03.10

Бр ноќи

 

 

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

12

10

Nefeli 1/2

studio

2

-

-

298

448

548

518

568

568

568

568

448

348

-

Nefeli 1/2

studio DM

2

-

-

328

478

578

548

598

598

598

598

478

378

-

Nefeli 1/3

studio

3

-

-

328

478

578

548

598

598

598

598

478

378

-

Nefeli 1/3

studio DM

3

-

-

348

528

628

598

648

648

648

648

528

398

-

Nefeli 1/5

app DM

5

-

-

398

628

798

848

898

898

898

898

598

458

-

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-22.05

22.05-03.06

03.06-15.06

15.06-25.06

25.06-05.07

05.07-15.07

15.07-25.07

25.07-04.08

04.08-14.08

14.08-24.08

24.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

Бр ноќи

 

 

12

12

12

10

10

10

10

10

10

10

9

12

10

Nefeli 1/2

studio

2

-

-

298

398

448

498

548

568

568

568

428

398

-

Nefeli 1/2

studio DM

2

-

-

328

428

478

528

578

598

598

598

458

428

-

Nefeli 1/3

studio

3

-

-

328

428

478

528

578

598

598

598

458

428

-

Nefeli 1/3

studio DM

3

-

-

348

478

528

578

628

648

648

648

498

458

-

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

СУПЕР АКЦИЈА

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

За сместување во:

Попуст:

Попуст:

4 И 5 - КРЕВЕТНИ СТУДИЈА

20% ПОПУСТ

20% ПОПУСТ

2 И 3 - КРЕВЕТНИ СТУДИЈА

20% ПОПУСТ

17% ПОПУСТ

АПАРТМАНИ И ДУПЛЕКСИ

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патувањ