Sarti - Vila Sartios
Vila Sartios

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Се наоѓа во стариот дел на Сарти, на околу 180 m oд најубаво уредениот дел од плажата во Сарти и на околу 70м од плоштадот. Во понуда се двокреветни, трокреветни и четирикреветни студија со помошен кревет. Сите имаат SAT TV, сигнал за бежичен интернет и клима уред, чие користење се доплаќа. Новите студија се наоѓаат на ниско приземје.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09.

12.09.-22.09.

22.09.-03.10.

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

Sartios new 1/2

studio NP

2

148

188

298

398

468

568

618

668

668

668

568

418

268

208

Sartios 1/2

studio

2

168

208

328

418

498

598

648

698

698

698

598

438

298

228

Sartios new 1/3

studio NP

3

178

218

348

418

518

618

668

718

718

718

618

458

308

248

Sartios 1/3

studio

3

198

238

358

448

548

648

698

748

748

748

648

478

328

268

Sartios new 1/4

studio NP

4

208

248

368

458

568

668

718

768

768

768

668

488

338

278

Sartios 1/4

studio

4

228

268

398

478

598

698

748

798

798

2798

698

498

358

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!