LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
ЛЕТО 2019 - БУГАРИЈА - Организиран превоз
Организиран превоз
ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ Струмица-Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип-Струмица Тргнување во месец јули,август(од 01.07-23.08.2016 -секој ден) Прво тргнување во месец јуни (24.06.2016) Последно враќање во месец август(31.08.2016) Тргнување од Штип во 20:30 часот кај Нова пошта(стадион)Штип Тргнување од Несебар во 13:00 часот(наше време)-пред Хотел Феста Панорама

  • Цена за превоз повратна карта за возрасен: 45 € (2790 денари)
  • Цена за превоз повратна карта за дете до 12 год: 30 € (1860 денари)
  • Цена за превоз во еден правец за возрасен: 30 € (1860 денари)
  • Цена за превоз во еден правец за дете до 12 год: 20 € (1240 денари)

Напомена: Задолжителна резервација за враќање со туристичка такса се наплаќа по 2 € од особа во автобусот на одење кон Бугарија или во агенцијата на нашите партнери во Бугарија *ЦРВО ЕКСПРЕСС на ул.Струма бр.17 во новиот дел на Несебар-наспроти хотел Феста Панорама (во зградата). Работно време: 18-20 часот по локално време.

Куманово 19:00 Кај салата
Струмица 18:45 Бензинска Макпетрол-кружен
Радовиш 19:15 Бензинска Еми Петрол
Прилеп 17:15 Бензинска Лукоил
Кавадарци 18:15 Плоштад
Неготино 18:30 Плоштад пред Стоковна
Велес 19:15 на кружен кај бензинска Макпетрол
Овче Поле 19:45 пат
Штип 20:30 Нова Пошта(стадион)
Кочани 21:00 Автобуска горе(постројка)
Виница 21:05 Превалец-на патот
М.Каменица 21:25 Центар
Делчево 22:00 пред менувачницата