ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
SKI OPENING КОПАОНИК - Konaci Apartmani 4*
Konaci Apartmani 4*

SKI OPENING KOPAONIK

Konaci Apartments - Копаоник
Термин: 05.12 - 08.12.2019

 

Термин: 05.12 - 08.12.2019

4 дена / 3 ноќи

Цена за наем на Студио / Апартман за 3 ноќи

Услуга

Тип на Соба

0+1 Студио

(2 лица)

1+1 Студио

(3 лица)

2+1 Студио

(4 лица)

2+1 Студио / Јелач

(4 лица)

3+1 Апартман

(5 лица)

2+2 Апартман

(6 лица)

2+2 Апартман Лукс

(6 лица)

Наем

Студио
Апартман

198€

228€

249€

273€

342€

372€

410€

 

Во цената е вклучено (Аpartments Konaci):
Наем Студио / Aпартман за наведен број на ноќевање во пакетот;
Користење на Ски-Гардеробер во Кругот на Конаци;
Бесплатен Wi-FI
Секојдневно одржување
-20% попуст на Ски-Карти

Во цената НЕ Е вклучено:
Туристичка Такса 1€ по лице на ден (возрасни), Деца 7 до 15 год.  0,5€ по лице од ден, Деца 2-7 год. - ГРАТИС (се наплаќа при резервација)
Автобуски Превоз Скопје-Копаоник-Скопје 40€