ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Индивидуални патувања - Grand Hotel 4* - Банско
Grand Hotel 4* - Банско

06.12.2019 - 09.12.2019

Вид на сместување

цена

Двокреветна стандард / цена по лице / 

€ 28

Двокреветна стандард / 1 воз. /

€ 45

Еднокреветна стандард / 1 воз. + 1 дете (0-5,99г.) / 

€ 45

Двокреветна стандард / 1 воз. + 1 дете (6-11,99г.) / 

€ 56

Двокреветна стандард / 2 воз. / 

€ 56

Двокреветна лукс / цена по лице /

€ 33

Двокреветна лукс / 2 воз. /

€ 66

Двокреветна лукс / 2 воз.+ 1 дете (0-5,99г.) / 

€ 66

Апартман со една спална / 2 воз. /

€ 80

Апартман со една спална / 2 воз. + 1 дете (0-5,99г.) /

€ 80

Апартман со една спална / 2 воз. + 1 дете (6-11,99г.) /

€ 100

Апартман со една спална / 3 воз. / 

€ 108

Апартман со една спална / 2 воз. + 2 деца (0-5,99г.)(0-5,99г.) / 

€ 80

Апартман со една спална / 2 воз. + 2 деца (0-5,99г.)(6-11,99г.) / 

€ 100

Апартман со една спална / 2 воз. + 2 деца (6-11,99г.)(6-11,99г.) /

€ 120

Апартман со една спална / 3 воз. + 1 дете (0-5,99г.) / 

€ 108

Апартман со две спални / 2 лица /

€ 134

Апартман со две спални / 3 лица /

€ 134

Апартман со две спални / 4 лица / 

€ 134

Апартман со две спални / 2 воз. + 1 дете (0-5,99г.) /

€ 134

Апартман со две спални / 2 воз. + 1 дете (6-11,99г.) /

€ 134

Апартман со две спални / 2 воз. + 2 деца (0-5,99г.)(0-5,99г.) / 

€ 134

Апартман со две спални / 2 воз. + 2 деца (0-5,99г.)(6-11,99г.) / 

€ 134

Апартман со две спални / 2 воз. + 2 деца (6-11,99г.)(6-11,99г.) /

€ 134

Апартман со две спални / 3 воз. + 1 дете (0-5,99г.) / 

€ 134

Апартман со две спални / 3 воз. + 1 дете (6-11,99г.) / 

€ 134

Апартман со две спални / 3 воз. + 2 деца (0-5,99г.)(6-11,99г.) / 

€ 134

Апартман со две спални / 4 воз. + 1 дете (0-5,99г.)

€ 134

Апартман со две спални / 4 воз.+ 1 дете ( 5,99 - 11,99 ) 

€ 151

Напомени:

  • Минимум престој 3 ноќи
  • Туристичка такса 1 евро по лице на ноќ - Доплата

Цената вклучува:

  • ноќевање со појадок и вечера на шведска маса
  • користење на финска, солена, инфра црвена и арома сауна, парна бања, амам, џакузи, релакс соба
  • користење на внатрешен акватоничен базен, детски базен и фитнес центар

Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност по курс 1 еур = 62 мкд

Паркинг:

  • Паркинг - бесплатно околу хотелот (необезбеден паркинг)
  • Паркинг пред влез на хотелот - со доплата 5 еур на ден (обезбеден со камери)