ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Бугарија - Grand Hotel 4* - Банско
Grand Hotel 4* - Банско

https://grandhotelbansko.bg/

GRAND HOTEL BANSKO 4*

Услуга: All inclusive

DBL STANDARD -min 2; max 2

2 ноќевања

3 ноќевања

цена по лице во  DBL STANDARD ROOM  ALL

72 €

100 €

SGL STD ROOM

110 €

159 €

DBL STANDARD  ROOM

144 €

200 €

1 adult + 1 Chd (06-11,99)

144 €

200 €

DBL DELUXE  -min 2; max 3 или 2+1 (5,99 y.o.)

2 ноќевања

3 ноќевања

цена по лице во  DBL DELUXE  ALL

72 €

100 €

DBL DELUXE ROOM (1 Adl.)

144 €

159 €

1 adult + 1 Chd (06-11.99)

144 €

200 €

1 Adult+1 Chd (00-11,99)+1Chd (06-11,99)

144 €

200 €

2 Adults + 1 Chd (0-5,99)

144 €

200 €

APP 1-Bedroom -min 2; max 2+2 или 3+1(6-11,99 год.)

2 ноќевања

3 ноќевања

цена по лице во  APP 1-Bedroom ALL, мин. 3 лица

72 €

100 €

Rent APP 1-Bedroom ROOM (2 adl.)

216 €

300 €

APP 1-Bedroom + EXTRA BED (3 adl.)

216 €

300 €

2 Adults + 1 Chd (0-5,99)

216 €

300 €

2 Adults + 1 Chd (06-11,99)

216 €

300 €

2 Adults + 2 Chd (0-5,99)

216 €

300 €

2 Adults + 2 Chd (06-11,99)

252 €

350 €

3 Adults + 1 Chd (0-5,99)

216 €

300 €

APP 2-Bedroom -min 4; max 4+1 (5,99y.o.)

2 ноќевања

3 ноќевања

цена по лице во  APP 2-Bedroom  ALL , мин.4 лица

72 €

100 €

APP 2-Bedroom ROOM (4 Adl.)

288 €

400 €

4 Adults + 1 Chd (0-5,99)

288 €

400 €

Ценатa вклучува:

2/3 Ноќевања на база ALL;

Користење на финска, солена, инфрацрвена и арома сауна, парна бања, амам, џакузи, релакс соба, шок туш и шок базен;

Користење на внатрешен акватоничен базен, НАДВОРЕШЕН БАЗЕН, детски базен и фитнес центар;

Цената не вклучува

Туристичка такса 1€ по лице на ноќ!