ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Bora 2*

Хотелот се наоѓа во центарот на градот, на околку 400 м ос градската плажа и на 2,6 км од најпознатата плажа Ladies Beach. Секоја соба располага со, сопствена бања, фен,балкон тв. Во склоп на хотелот се наоѓа и ресторан, бар и мал базен.

Цени за 10 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице 1/2

Термини

цена по лице 1/2

Термини

цена по лице 1/2

01.06-11.06

119 €

11.07-21.07

179 €

20.08-30.08

179 €

06.06-16.06

119 €

16.07-26-07

179 €

25.08-04.09

179 €

11.06-21.06

139 €

21.07-31.07

179 €

30.08-09.09

169 €

16.06-26.06

139 €

26.07-05.08

179 €

04.09-14.09

169 €

21.06-01.07

169 €

31.07-10.08

179 €

09.09-19.09

159 €

26.06-06.07

169 €

05.08-15.08

179 €

14.09-24.09

159 €

01.07-11.07

179 €

10.08-20.08

179 €

19.09-29.09

149 €

06.07-16.07

179 €

15.08-25.08

179 €

23.09-04.10

149 €

Цени за 9 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице 1/2

02.07-11.07

159 €

05.07-14.07

159 €

11.07-20.07

159 €

14.07-23.07

159 €

20.07-29.07

159 €

23.07-01.08

159 €

Цени за 7 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице 1/2

07.07-14.07

129 €

14.07-21.07

129 €

21.07-28.07

129 €

28.07-04.08

129 €

04.08-11.08

129 €

11.08-18.08

129 €

18.08-25.08

129 €

  • Во цената е вклучено 10, 9 и 7 ноќевања со појадок (BB) и превоз. 
  • Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  • Дете од 6-11,99 години 20% попуст. 
  • Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019
  • Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден. 

Напомена: Термините во табелите се одесуваат на термин за сместување во хотел
Поаѓањето е еден ден претходно , во 10 часот од паркингот спроти хотелот  Холидеј Ин.