ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Грција - Cronwell Platamon Resort 5*
Cronwell Platamon Resort 5*

Bomo Platamon Cronwell Resort / 5 stars / Platamonas / Pieria

http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/    

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 17.03.2019

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Минимален престој

 

 1

 1

 1

Тип на сместување

Структура

25.04.19-25.04.19

26.04.19-29.04.19

30.04.19-04.05.19

Double Room - Side Sea View

2Ad

116,30 €

146,74 €

123,91 €

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

156,52 €

198,91 €

167,39 €

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-15)

116,30 €

146,74 €

123,91 €

Double Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-15)

116,30 €

146,74 €

123,91 €