ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Грција - Tresor Sousouras 4* - Hanioti
Tresor Sousouras 4* - Hanioti

Tresor Sousouras (ex.Hanioti Palace) / 4 stars (A) / Chanioti / Chalkidiki-Kassandra

http://tresor-sousouras.gr/

Цените се дадени по соба на ноќ / Услуга Полупансион / важечки до 28.02

Минимален престој

 

 3

Тип на сместување

Структура

26.04.19-20.05.19

Single Room -

1Ad

40,22 €

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

40,22 €

Double Room -

2Ad

44,57 €

Double Room -

2Ad+1ad

59,78 €

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

44,57 €