БОЖИЌНИ ПАЗАРИ 2021
ЕП Ракомет 2022
WELLNESS & SPA - Sveti Nikola 3* - Сандански
Sveti Nikola 3* - Сандански

Редовен ценовик 2018-2019

Еднодневен пакет „Неделен Спа релакс”

Цени за СОБА за 1 ноќ –  полупансион 

сместување

DBL standard

DBL clasik

1adl

46

56

1adl+1chd  ( до 12г. )

52

70

2adl

60

82

2adl+1chd  ( до 4г. )

60

82

2adl+1chd  ( до 12г.)

68

92

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
1 ноќевање со појадок  и вечера;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот  (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.
Шише вино во собата на пристигнување.

 

Дводневен пакет City Break

Цени за СОБА за 2 ноќи – Ноќевање со појадок 

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

76

98

194

1adl+1chd  ( до 12г. )

88

112

194

2adl

102

132

194

2adl+1chd  ( до 4г. )

102

132

194

2adl+1chd  ( до 12г. )

116

152

194

3adl

х

х

194

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

 

Дводневен Спа пакет – полупансион City Break Plus

Цени за СОБА за 2 ноќи – полупансион

сместување

DBL standard

DBL clasik

1adl

110

124

1adl+1chd  ( до 12г. )

134

174

2adl

158

204

2adl+1chd  ( до 4г. )

158

204

2adl+1chd  ( до 12г. )

188

240

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок;
2 вечери на сет мени и салата бар / во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
1 класична масажа еднаш за период во работно време;

Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

 

Тридневен пакет Fresh Spring

Цени за СОБА за 3 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

106

136

268

1adl+1chd  ( до 12г. )

104

130

268

2adl

122

152

268

2adl+1chd  ( до 4г. )

122

152

268

2adl+1chd  ( до 12г. )

144

184

268

3adl

х

х

268

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интерне, паркинг, туристичка такса.

 

Петдневен пакет Relax

Цени за СОБА за 5 ноќи – ноќевање со појадок 

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

138

178

358

1adl+1chd  ( до 12г. )

168

206

358

2adl

198

244

358

2adl+1chd  ( до 4г. )

198

244

358

2adl+1chd  ( до 12г. )

238

296

358

3adl

х

х

358

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
5 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.
Терапија - бања со алги или морски соли - еднаш за време на престојот;

 

Седумдневен пакет Spa&Active

Цени за СОБА за 7 ноќи – ноќевање со појадок 

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

174

222

430

1adl+1chd  ( до 12г. )

210

258

430

2adl

248

304

430

2adl+1chd  ( до 4г. )

248

304

430

2adl+1chd  ( до 12г. )

302

376

430

3adl

х

х

430

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
7 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

Делумна масажа - еднаш за престој;

Десетдневен пакет Wellness

Цени за СОБА за 10 ноќи – ноќевање со појадок 

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

244

302

616

1adl+1chd  ( до 12г. )

282

340

616

2adl

333

400

616

2adl+1chd  ( до 4г. )

333

400

616

2adl+1chd  ( до 12г. )

410

502

616

3adl

х

х

616

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
10 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

Делумна масажа - еднаш за престојот;  терапија - бања со алги или морски соли