Palmin 4*

Попуст за Рани Резервации

период

Попустите за Рани Резервации НЕ се комбинираат !!!

Резервации направени до

31/12/2018

Попуст

20%

Уплата %

75%

Уплата до

01,10,2019

 

Резервации направени до

31/01/2019

Попуст

15%

Уплата %

75%

Уплата до

02,10,2019

 

Резервации направени до

28/02/2019

Попуст

12%

Уплата %

75%

Уплата до

03,10,2019

 

Резервации направени до

31/03/2019

Попуст

10%

Уплата %

50%

Уплата до

04,10,2019

 

Ценовник

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

 

Хотел

PALMIN HOTEL

www,palminhotel,com

Регион

Категорија

Услуга

Валута

KUSADASI

4*

AI

EUR

Период

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

20/04/2019

18/05/2019

06,1,2019

15/06/2019

29/06/2019

13/07/2019

25/08/2019

09,7,2019

21/09/2019

10,5,2019

17/05/2019

31/05/2019

14/06/2019

28/06/2019

07,12,2019

24/08/2019

09,6,2019

20/09/2019

10,4,2019

31/10/2019

Тип на сместување

STANDARD ROOM

Услуга

ALL INCLUSIVE

DBL

58,48 €

67,34 €

84,96 €

95,99 €

109,28 €

131,33 €

109,28 €

84,96 €

67,34 €

58,48 €

DOUBLE +EXTRA BED

78,96 €

90,87 €

114,69 €

129,56 €

147,48 €

177,31 €

147,48 €

114,69 €

90,87 €

78,96 €

SINGLE

43,91 €

50,50 €

63,70 €

71,97 €

81,91 €

98,45 €

81,91 €

63,70 €

50,50 €

43,91 €

SINGLE+1CHD(0-2,99)

43,91 €

50,50 €

63,70 €

71,97 €

81,91 €

98,45 €

81,91 €

63,70 €

50,50 €

43,91 €

SINGLE+1CHD(3-12,99)

58,48 €

67,34 €

84,96 €

95,99 €

109,28 €

131,33 €

109,28 €

84,96 €

67,34 €

58,48 €

SINGLE+2CHD(0-2,99)(0-2,99)

43,91 €

50,50 €

63,70 €

71,97 €

81,91 €

98,45 €

81,91 €

63,70 €

50,50 €

43,91 €

SINGLE+2CHD(0-12,99)(3-12,99)

58,48 €

67,34 €

84,96 €

95,99 €

109,28 €

131,33 €

109,28 €

84,96 €

67,34 €

58,48 €

DOUBLE +1CHD(0-12,99)

58,48 €

67,34 €

84,96 €

95,99 €

109,28 €

131,33 €

109,28 €

84,96 €

67,34 €

58,48 €

DOUBLE +2CHD(0 - 2,99)(0 - 12,99)

58,48 €

67,34 €

84,96 €

95,99 €

109,28 €

131,33 €

109,28 €

84,96 €

67,34 €

58,48 €