Neos Marmaras - Vila Elli New
Vila Elli New

Се наоѓа во мала улица на само 20м од најубавиот плоштад од каде поаѓаат излетничките бротчиња. Во понуда се апартман и дуплекс со галерии на приземје. Сите имаат ТВ, сигнал за користење бежичен интернет и користењето на клима уредот е вклучено во цената.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Бр ноќи

 

 

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

1/2

app/dpx+gal

2

228

368

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

228

1/3

app/dpx+gal

3

248

398

548

 

 

 

 

 

 

 

548

398

248

1/4

app/dpx+gal

4

268

428

578

 

 

 

 

 

 

 

578

428

268

1/5

apartman+galerija

5

288

448

598

678

798

848

898

898

898

848

598

448

288

1/6

apartman+galerija

6

308

468

628

698

848

898

948

948

948

898

628

468

308

1/7

duplex+galerija

7

328

478

648

728

878

928

968

968

968

928

648

478

328

1/8

duplex+galerija

8

348

498

678

748

898

948

988

988

988

948

678

498

348

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ