Neos Marmaras - Vila Dioskuri Maisonette
Vila Dioskuri Maisonette

Мезонетите Dioskuri се наоѓаат на околу 200m oд плажата Парадизос. Не се во главниот објект на куќата Dioskuri, туку се наоѓаат во комплексот типски градени мезонети. Некои се во приватна сопственост а некои не се ни вселени. Мезонетите се на две нивоа. Во долниот дел е кујната и дневниот престој со кревет на расклопување за 2 лица и WC. На горниот кат има тераса, купатило со WC и две спални соби. Секој мезонет има свое паркинг место.

 

Период

Тип на сместување

Макс бр лица

10.05-22.05

22.05-03.06

03.06-15.06

15.06-27.06

27.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-30.08

30.08-11.09

11.09-23.09

23.09-03.10

Број  на ноќи

 

 

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

12

10

Dioskuri mez. 1/3

mezoneta

3

268

348

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

268

Dioskuri mez. 1/4

mezoneta

4

298

398

548

 

 

 

 

 

 

 

 

448

298

mezonet 1/5

mezonet

5

328

428

578

778

898

868

948

968

968

928

678

478

328

mezonet 1/6

mezonet

6

348

448

598

798

928

898

978

998

998

958

698

498

348

lux mezonet/br.12

mezonet

6

398

498

648

898

1048

1048

1128

1148

1148

1098

798

598

398

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 - ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!