LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Neos Marmaras - Vila Alfa Alfa
Vila Alfa Alfa

Се наоѓа на најдобра локација, на само 30м од градската плажа во најубавиот дел на Неос Мармарас во непосредна близина на игралиштето. Куќата е во рустичен стил и целосно е реновирана за летото 2017. Поголемиот дел од студијата и апартманите имаат убав бочен поглед кон морето. Сите имаат SAT TV, WIFI и користењето на клима уредот е вклучено во цената. Студијата на 2. кат се со помала квадратура и имаат пролазна тераса, па заради тоа имаат и пониска цена. 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/ АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06 

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

 24.07-03.08

 03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

 22.09-03.10

Бр ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

1/2

studio PT

2

98

148

228

328

398

498

548

598

598

598

448

348

248

98

1/2

studio IT

2

108

178

248

348

448

548

598

648

648

648

498

378

278

108

1/2

studio BM

2

118

198

268

368

498

598

648

698

698

698

548

398

298

118

1/3

studio NP

3

118

198

268

368

498

 

 

 

 

 

 

 

298

118

1/4

studio NP

4

138

228

298

398

548

648

698

748

748

748

598

448

328

138

1/2

apartman

2

158

248

328

448

 

 

 

 

 

 

 

 

348

158

1/3

app NP

3

178

278

348

478

 

 

 

 

 

 

 

448

368

178

1/3

app BM

3

198

298

378

498

648

778

848

898

898

898

698

498

378

198

1/4

app NP

4

198

298

378

498

648

778

848

898

898

898

698

498

378

198

1/4

app BM

4

228

328

398

528

698

828

898

948

948

948

748

548

398

228

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ