Sarti - Vila Lena
Vila Lena

Куќата се наоѓа на 250 m oд море и околу 70 m oд плоштадот, во мирниот дел на стариот дел на Сарти. Во понуда се мезонети за 4 и 6 лица и апартман за 4 лица. Мезонетот за 6 лица  во долниот дел има дневен престој и wc, a на горното ниво купатило и две спални соби, со поглед на море. Мезонетот за 4 лица долниот дел во сутерен, купатило на двете нивоа и апартман за 4 лица со поглед на море. Куќата има TV ,  клима која се доплаќа, скара.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН/МЕЗОНЕТ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-24.09

24.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

Lena 1/4

mezonet NP

4

 

 

 

 

448

548

648

748

748

748

648

428

 

 

 

Lena 1/4

partman DM

4

 

 

 

 

498

598

698

798

798

798

698

448

 

 

 

Lena 1/5

mezonet DM

5

 

 

 

 

548

648

748

848

848

848

748

498

 

 

 

Lena 1/6

mezonet DM

6

 

 

 

 

598

698

798

898

898

898

798

548

 

 

 

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА СИТЕ КУЌИ КОИ НЕ СЕ НА ПОПУСТ СЕ ОДОБРУВА 8% ПРЕДСЕЗОНСКИ ПОПУСТ ЗА ПОАЃАЊА ДО 08.06.2020, ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО СО РЕЗЕРВАЦИЈА

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.