LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Sarti - Vila Kostas
Vila Kostas

Костас се наоѓа во стариот дел од Сарти на само 30м од плажата. Во понудата има двокреветни студија и четворокреветни апартмани од кои дел имаат страничен поглед кон морето. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење дополнително се доплаќа.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Kostas 1/2

studio

2

108

138

268

398

498

548

598

548

548

478

368

248

128

Kostas 1/2

studio BM

2

128

178

298

428

548

598

648

598

598

528

398

268

168

Kostas 1/2

apartman BM

2

148

178

348

 

 

 

 

 

 

 

 

298

178

Kostas 1/3

apartman BM

3

178

198

378

498

 

 

 

 

 

 

448

328

198

Kostas 1/4

apartman BM

4

198

248

398

548

678

778

828

748

748

648

498

348

228

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ