Sarti - Vila Ilias
Vila Ilias

Се наоѓа во новиот дел на Сарти, на околу 80м од плажата. Апартманите се наоѓаат на ниско приземје и имаат големи тераси со поглед на улицата која вообичаено е мирна. Пространите апартмани имаат TV, WI-Fi и клима чие користење се доплаќа. Поради големината на апартманите и добрата позиција, ова е една од куќите која е најбарана во Сарти.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Макс број лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Ilias 1/2 NP

apartman

2

148

178

298

 

 

 

 

 

 

 

 

298

178

Ilias 1/3 NP

apartman

3

178

198

348

548

 

 

 

 

 

 

448

328

198

Ilias 1/4  NP

apartman

4

198

248

398

598

698

798

848

778

778

678

498

348

268

Ilias 1/4+1 NP

apartman

5

228

298

448

648

748

848

898

828

828

728

548

368

298

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ