Sarti - Vila Dimitra
Vila Dimitra

Dimitra се наоѓа во стариот дел на Сарти во близина на црквата и околу 190m oд морето, a на само 40m oд главниот плоштад. Комфорниот петокреветен апартман се наоѓа на ниско приземје. Има TV, интернет и клима вклучена во цената во јули и август. Кујнскиот дел е поголем од вообичаено, со класичен шпорет и голем фрижидер. 

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Dimitra1/2 NP

apartman

2

148

248

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

228

Dimitra1/3 NP

apartman

3

178

268

398

 

 

 

 

 

 

 

 

328

248

Dimitra1/4 NP

apartman

4

198

298

438

558

628

758

798

748

748

658

478

348

268

Dimitra 1/4+1NP

apartman

5

228

328

488

598

678

788

828

788

788

698

528

368

298

Цените се објавени во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ