ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sarti - Vila Chrisula
Vila Chrisula

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Сместена е во непосредна близина на плажата. Студијата имаат SAT TV, WiFi и клима вклучена во цената. Две студија се со поглед кон улица, a две со бочен поглед кон морето. Заради позицијата и квалитетот на сместување ова е една од најбараните куќи. На 20 m oд куќата е песочен дел на плажата, a на околу 120 m се наоѓа карпесто-песочен дел познат по ресторанот "Vrahakia" (vrahaki-карпа).

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Tип на

сместување

Maкс  бр лица

20.05.-30.05.

30.05.-09.06.

09.06.-19.06.

19.06.-29.06.

29.06.-09.07

09.07-19.07

19.07.-29.07.

29.07.-08.08.

08.08.-18.08.

18.08.-28.08.

28.08.-06.09

06.09.-15.09.

15.09.-24.09.

24.09.-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

Chrisula 1/2

studio

2

188

268

358

428

498

598

698

698

698

598

398

368

298

198

Chrisula 1/2

studio BM

2

208

298

388

448

548

648

748

748

748

648

428

398

328

208

Chrisula 1/3

studio BM

3

228

328

428

498

598

698

798

798

798

698

468

428

328

238

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!