Sarti - Vila Berlin
Vila Berlin

Се наоѓа во новиот дел на Сарти на само 80m oд најубавиот дел на песочна плажа. Апартманите за 2 или 3 лица се на вториот кат, а главен квалитет е одвоената кујна  од спалната соба. Сите апартмани имаат SAT TV, интернет, клима (се доплаќа). Апартманите 7,8,9 и 10 имаат бочен поглед на море.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Berlin 1/2

apartman

2

128

178

298

448

548

598

648

598

598

498

368

298

198

Berlin 1/2

app BM

2

158

198

348

498

598

648

698

648

648

548

398

328

228

Berlin 1/3

apartman

3

158

198

348

498

598

648

698

648

648

548

398

328

228

Berlin 1/3

app BM

3

198

248

398

548

648

698

748

698

698

598

448

348

248

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ