Sarti - Vila Babis
Vila Babis

Се наоѓа во новиот дел на Сарти на само 110m oд најубавиот дел на песочната плажа. Апартманите се за 2, 3, 4 или 5 лица, а главен квалитет на оваа куќа е што освен двокреветното студио бр. 4 има само апартмани и дуплекси, па и сместувањето за две лица е во апартман со одделена спална соба. Сите апартмани имаат SAT TV, интернет и клима (се доплаќа).

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр

лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-

13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-

31.07

31.07-

10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

1/2

studio br.4

2

98

128

248

398

478

548

598

498

498

428

328

268

138

1/2

apartman

2

128

148

278

448

528

598

648

548

548

478

368

298

168

1/3

apartman

3

148

178

298

498

578

648

698

598

598

528

398

328

218

1/4

apartman

4

198

228

368

548

748

828

878

778

778

678

428

358

258

1/4

duplex

4

228

248

398

578

778

848

898

798

798

698

468

378

278

1/5

duplex

5

248

278

428

598

828

898

948

848

848

748

498

398

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.