Sarti - Vila Avli
Vila Avli

Потполно новата куќа се наоѓа во стариот дел на Сарти, на 120m oд морето. Во понуда се четирикреветни студија и апартмани, кои се наоѓаат на приземје. Сите имаат SAT TV, WiFi интернет и користењето на климата е вклучено во цената. Одлична е за семејства со мали деца бидејќи е вовлечена од улицата и во дворот има на располагање мал, детски базен (10м2).

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

Avli 1/2

studio

2

148

198

328

448

598

648

728

798

798

798

698

548

448

198

Avli 1/3

studio

3

178

228

368

478

628

668

748

828

828

828

728

568

468

228

Avli 1/4

studio

4

198

258

398

498

648

698

778

848

848

848

748

598

498

258

Avli 1/3

apartman

3

198

258

398

498

 

 

 

 

 

 

 

598

498

258

Avli 1/4

app manji

4

228

278

428

548

698

748

828

898

898

898

798

648

548

278

Avli 1/4

app veći

4

248

298

448

598

748

798

878

948

948

948

848

698

598

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 - ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!