Sarti - Vila Aristotelis New
Vila Aristotelis New

Се наоѓа покрај плажата во новиот дел на Сарти, позната како куќа со најпространи апартмани и фантастичен директен или бочен поглед на море. Апартманите се на високо приземје и на прв кат. Сите имаат многу пространи тераси. Сите апартмани имаат TV, интернет, клима (вклучена во цената во јули и августКуќата е комплетно реновирана 2018 г.

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Тип на соба

Макс бр лица

10.05-

20.05

20.05-

30.05

30.05-

09.06

09.06-

19.06

19.06-

29.06

29.06-

09.07

09.07-

19.07

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-

18.08

18.08-

28.08

28.08-

06.09

06.09-

15.09

15.09-

24.09

24.09-

03.10

Бр на ноќи

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

1/2

apartman

2

228

258

428

548

 

 

 

 

 

 

 

 

 

398

218

1/3

apartman

3

248

278

448

568

698

 

 

 

 

 

 

618

568

418

248

1/4

app-manji

4

248

278

448

598

728

828

948

988

988

988

868

648

598

448

278

1/4

apartman

4

278

298

498

648

798

898

1028

1088

1088

1088

948

698

648

498

298

 

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 - ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!