Sarti - Vila Ahileas
Vila Ahileas

Потполно новите Ahileas апартмани се наоѓаат во стариот, мирен дел на Сарти, на 240m од морето. Во понудата има пространи петтокреветни апартмани (40м2) на високо приземје. Во кујната покрај решо, има и микробранова печка. Сите имаат SAT TV, WiFi и клима вклучена во цената. Постелнината и пешкирите се менуваат 2 пати за време на престојот, а организирано е секојдневно чистење на апартманите.

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр. на лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-24.09

24.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

Ahileas 1/2

apartman

2

198

228

298

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

298

198

Ahileas 1/3

apartman

3

228

248

328

448

598

 

 

 

 

 

 

 

398

328

228

Ahileas 1/4

apartman

4

248

278

368

468

618

748

848

898

898

898

848

598

448

368

248

Ahileas 1/4+1

apartman

5

278

298

398

498

648

798

898

948

948

948

898

648

498

398

278

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ