Sarti - Vila Agnadi
Vila Agnadi

Agnadi house се наоѓа во стариот дел на Сарти, на 170m од морето. Потполно новите студија се на 2. кат. Некои имаат преубав панорамски поглед кон морето и Сарти. Името на куќата доаѓа од грчкиот збор Agnadevo – поглед од возвишение. Сите имаат SAT TV, WiFi и клима уред, чие користење е вклучено во цената.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр. на лица

10.05-20.05

20.05-

01.06

01.06-

13.06

13.06-

25.06

25.06-

07.07

07.07-

19.07

19.07-

31.07

31.07-

10.08

10.08-

20.08

20.08-

30.08

30.08-

09.09

09.09-

21.09

21.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Agnadi 1/2

studio

2

128

168

298

398

498

578

648

598

598

498

368

298

148

Agnadi 1/2

studio BM

2

148

188

328

448

548

628

698

648

648

548

398

328

178

Agnadi 1/3

studio

3

148

188

328

448

548

628

698

648

648

548

398

328

178

Agnadi 1/3

studio BM

3

178

228

368

498

598

678

748

698

698

598

428

358

198

Agnadi 1/4

studio

4

178

228

368

498

598

678

748

698

698

598

428

358

198

Agnadi 1/4

studio BM

4

198

248

398

548

648

728

798

748

748

648

468

398

228

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ