LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Sarti - Vila Afroditi
Vila Afroditi

 

Afroditi house – Sarti (стар дел)

Се наоѓа во стариот дел на Сарти, на само 30m од морето, опкружена со бројни ресторани, таверни, beach барови, центар за водени спортови. Студијата се на високо приземје и прв кат. Сите имаат SAT TV  и клима (се доплаќа).

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Max бр. На лица

10.05-

20.05

20.05-

01.06

01.06-

13.06

13.06-

25.06

25.06-

07.07

07.07-

19.07

19.07-

31.07

31.07-

10.08

10.08-

20.08

20.08-

30.08

30.08-

09.09

09.09-

21.09

21.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Afroditi 1/2

studio

2

118

158

298

428

548

598

668

598

598

498

348

298

148

Afroditi 1/3

studio

3

148

198

348

478

578

628

698

628

628

528

398

328

178

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ