Kalamitsi - Lofos House
Lofos House

Се наоѓа на помалку од 20 m од плажа и е идеална за поголеми друштва. Студијата за четири лица се наоѓаат во висина на втор кат, бидејќи самата куќа е сместена на возвишение што овозможува поглед од височина кон морето. Кујните се одделени (без врата) од спалната соба. Сите имаат ТВ, WIFI и клима вклучена во цената. На располагање на гостите им е двор со скара и паркинг. Куќата е странично свртена кон морето, па така само студиото бр. 1 има непречен поглед.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 10, 11 ИЛИ 12 НОЌИ

тип на соба

макс бр лица

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-

23.09

23.09-

03.10

бр ноќи

 

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

11

10

1/2

studio

2

348

448

498

 

 

 

 

 

 

448

378

148

1/3

studio

3

378

478

538

628

678

728

728

728

628

478

398

178

1/4

studio

4

398

498

568

648

698

748

748

748

648

498

428

198

 

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ