Gerakini - Vila Christos
Vila Christos

Луксузната куќа од понов датум се наоѓа на 80 м од брегот во мирниот дел на Геракини и на 150 м од уредениот дел на плажата. Куќата има исклучително комфорни и комплетно опремени дуплекси, кои се наоѓаат на приземје и на 1. кат. Секој дуплекс има свое паркинг место. Сите имаат TV, интернет и клима уред, чие користење е вклучено во цената.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА ДУПЛЕКС ЗА 10, 11 ИЛИ 12 НОЌИ

Период

Тип на сместување

Макс бр лица

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-23.09

23.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

11

10

1/3

duplex

3

448

 

 

 

 

 

 

 

 

 

348

238

1/4

duplex

4

488

588

 

 

 

 

 

 

 

548

368

268

1/5

duplex

5

518

618

718

818

898

958

958

958

768

568

418

298

1/6

duplex

6

548

648

748

848

928

988

988

988

798

598

448

328

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 - ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!