ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
KOPAONIK - Vila Kopaonik
Vila Kopaonik

VILA KOPAONIK-Kopaonik

ЕARLY BOOKING -10% попуст за резервација до 01.10.2018

Цените во ЕУР по Студио/Апартман за наведен број на ноќи.Помалку број на ноќи на барање.

Услуга:Наем

 

01.12

23.12

30.12

06.01

13.01

20.01

27.01

03.02

10.02

17.02

24.02

03.03

10.03

17.03

24.03

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

Макс.

Лица

23.12

30.12

06.12

13.01

20.01

27.01

03.02

10.02

17.02

24.02

03.03

10.03

17.03

24.03

Mинимум ноќи

3

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

3

0+1 Студио

2

45

400

560

500

560

500

500

500

450

400

45

1+1 Студио

3

45

400

560

500

560

500

500

500

450

400

45

2+1 Студио

5

60

450

750

600

750

600

600

600

560

500

60

VIP 1 Апартман

6

90

800

1100

850

1100

1100

850

850

850

800

90

VIP Aпартман

5

100

900

1200

1000

1200

1200

1000

1000

1000

900

100

Цените вклучува:

· Наем Студио/апартман.

 

 Цена НЕ вклучуца(плаќање во агенција):

· Туристичка Такса: Возрасни 1Еур по лице на ден; Деца од7 до 15 год.0,50Еур по лице на ден;Деца 2-7 год.ГРАТИС 

· Осигурување 0,70 Еур по лице на ден(деца до 2 год не плаќат.)

 

Oпис Студио/Апартман:

Сите капацитети располагат со балкон,и подземна гаража со паркинг простор од 30 места.

0+1 студио – тросед на реазвлекување;

1+1 студио – тросед и фотеља на развлекување;

2+1 студио (28 -35m2)– 2 троседи на развлекување;

VIP 1 апартман (макс 5 лица) - 1 спална соба, 2 купатила и дневена соба;

VIP апартман – (макс 5 лица) - 2 спални соби,дневен престој.