ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Nea Potidea - Vila Gorgones
Vila Gorgones

Се наоѓа на 60m oд плажата и е понова градба. Во понуда се двокреветни студија на приземје, четворокреветни апартмани на прв кат и шестокреветни мезонети на втор кат. Мезонетите имаа купатило и клима на секое ниво. Сите сместувачки единици имаат SAT TV, клима вклучена во цената, бежичен интернет, а во кујна има и микробранова печка.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН/МЕЗОНЕТ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Max бр лица

10.05-22.05

22.05-03.06

03.06-15.06

15.06-27.06

27.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-30.08

30.08-11.09

11.09-23.09

23.09-03.10

Бр ноќи

 

 

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

12

10

 1/2

studio

2

-

198

328

398

528

498

528

548

548

528

368

278

-

1/2

app/mzt

2

-

228

348

 

 

 

 

 

 

 

 

298

-

  1/3

apartman

3

-

248

368

548

748

718

768

818

818

768

478

328

-

  1/4

apartman

4

-

298

398

598

778

748

798

848

848

798

498

348

-

 1/3

mezoneta

3

-

248

368

528

 

 

 

 

 

 

498

348

-

 1/4

mezoneta

4

-

298

428

578

 

 

 

 

 

 

548

358

-

 1/5

mezoneta

5

-

328

448

668

848

798

848

898

898

848

578

378

-

 1/6

mezoneta

6

-

348

478

698

898

848

898

948

948

898

598

398

-

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН/МЕЗОНЕТ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Max бр лица

10.05-25.05

25.05-04.06

04.06-14.06

14.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-24.09

24.09-03.10

Бр ноќи

 

 

15

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

12

9

 1/2

studio

2

-

178

248

348

398

498

528

548

548

548

448

348

278

-

1/2

app/mzt

2

-

198

278

 

 

 

 

 

 

 

 

 

298

-

1/3

apartman

3

-

228

298

398

598

718

768

818

818

818

648

398

328

-

1/4

apartman

4

-

248

328

428

628

748

798

848

848

848

698

448

348

-

1/3

mezoneta

3

-

248

328

428

 

 

 

 

 

 

 

 

348

-

1/4

mezoneta

4

-

278

348

448

 

 

 

 

 

 

 

 

358

-

1/5

mezoneta

5

-

298

378

498

678

798

848

898

898

898

748

498

378

-

1/6

mezoneta

6

-

328

398

548

698

848

898

948

948

948

798

528

398

-

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ