Sarti - Vila Filipos
Vila Filipos

Filipos е нова куќа и се наоѓа во стариот дел на Sarti на околу 140m oд плажа. Студијата се за 2 до 4  лица и се наоѓаат на високо приземје и прв кат. Студијата за 4 лица имаат кревети на кат. Сите се со сателитска телевизија, интернет и клима вклучена во цената. Куќата има и скара во малиот двор.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

1/2

studio

2

148

198

298

448

548

648

728

648

648

548

378

298

178

1/3

studio

3

188

228

328

498

598

698

778

698

698

598

428

328

238

1/2+2

studio

4

218

248

348

528

628

728

798

728

728

628

448

348

258

1/3

duplex

3

218

248

398

 

 

 

 

 

 

 

 

 

258

1/4

duplex

4

248

278

428

568

 

 

 

 

 

 

 

368

278

1/5

duplex

5

288

298

448

598

748

848

948

848

848

798

548

398

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ