ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2022 - АЛБАНИЈА
Lesse 4* - Hanioti - Редовен ценовник

LESSE 4* HANIOTI                                                 www.lesse.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

УПЛАТА 25% ВЕДНАШ И 75% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

10-Jan

01.05-05.06

06.06-30.06

01.07-31.08

01.09-25.09

26.09-15.10

Family Suite

157

216

257

216

157

(за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

26

44

63

44

26

Трето лице

18

29

37

29

18

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

Гратис

23

23

23

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Family Suite

169

233

280

233

169

(за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

32

53

73

53

32

Трето лице

21

35

41

35

21

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

15

28

29

28

15

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

15

28

29

28

15

Мин. престој

3

3

3

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 2 overnights

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

УПЛАТА 25% ВЕДНАШ И 75% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ