LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Sarti - Vila Ostraco
Vila Ostraco

Ostraco се наоѓа во новиот дел на Сарти на само 20m oд најубавиот дел на песочната плажа. Студијата и апартманите се на ниско приземје, на прв и втор кат. Сите со пространи балкони, поголем дел се бочно свртени кон морето или со директен поглед на море, опремени со TV, бежичен интернет, клима со доплата.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс

бр лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

12

12 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

Ostraco 1/2

studio NP

2

178

278

348

398

498

548

598

598

598

498

348

248

178

Ostraco 1/2

studio BM

2

198

298

398

448

548

598

648

648

648

548

398

278

198

Ostraco 1/2+1

studio NP

3

228

328

398

448

548

598

648

648

648

548

398

278

228

Ostraco 1/2+1

studio BM

3

248

348

448

498

598

648

698

698

698

598

448

328

248

Ostraco 1/3

studio NP

3

228

328

418

468

578

628

678

678

678

578

418

298

228

Ostraco 1/2

apartman

2

228

328

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

228

Ostraco 1/3

apartman

3

268

398

 

 

 

 

 

 

 

 

 

358

278

Ostraco 1/3

app NP

3

248

368

498

548

648

698

748

748

748

648

498

328

248

Ostraco 1/3+1

app NP

4

268

398

548

598

698

748

798

798

798

698

548

358

278

Ostraco 1/4

app BM

4

298

448

648

698

798

848

898

898

898

798

598

398

298

Ostraco 1/4+1

apartman

5

298

448

648

698

798

848

898

898

898

798

648

398

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ