Sarti - Vila Dora
Vila Dora

Дора се наоѓа помеѓу новиот и стариот дел на Сарти, на само 20м од плажата и е во непосредна близина на Астра Травел. Двокреветните студија и повеќекреветните дуплекси се наоѓаат на вториот кат. Сите имаат SAT TV, WIFI и клима уред чие користење се доплаќа.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Макс Број на лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Dora 1/2

studio

2

128

148

298

368

528

628

678

598

598

498

298

248

148

Dora 1/3

studio

3

168

188

348

428

558

658

698

628

628

518

348

298

188

Dora 1/3+1

studio

 

208

228

398

478

578

678

728

648

648

548

398

348

228

Dora 1/2

duplex BM

2

148

168

328

 

 

 

 

 

 

 

 

278

168

Dora 1/3

duplex BM

3

188

208

378

448

 

 

 

 

 

 

378

328

208

Dora 1/4

duplex BM

4

228

248

428

498

698

798

848

748

748

648

428

378

248

Dora 1/5

duplex BM

5

248

288

448

528

748

848

898

798

798

698

448

398

288

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

 ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ