ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sarti - Vila Stavrula
Vila Stavrula

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Понова куќа, која се наоѓа во новиот дел на Сарти, на 110 м од плажата. Куќата има двор со скара. Студијата се наоѓаат на високо приземје и на првиот кат. Четворокреветните студија на првиот кат имаат кревети на кат, а на приземјето кревети во фиока. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење се доплаќа. Поради квалитетот и позицијата оваа куќа е една од најбараните во нашата понуда.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

12

12

12

Stavrula 1/2

studio

2

168

188

328

388

498

598

678

728

728

728

628

498

368

208

Stavrula 1/3

studio

3

198

228

358

428

548

648

728

778

778

778

678

548

398

228

Stavrula 1/2+2

studio

4

228

258

378

468

598

698

778

828

828

828

748

598

428

258

Stavrula 1/3+1

studio

4

228

258

378

468

598

698

778

828

828

828

748

598

428

258

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!