Sarti - Vila Maria
Vila Maria

е наоѓа во стариот дел на Сарти, на само 40м од морето. Во понудата имаме двокреветни студија и апартмани со четири и пет кревети кои се на првиот кат и имаат тераси со поглед на дворот или на улицата. Сите имаат SAT TV и клима уреди чие користење се доплаќа.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Макс.број на лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

12

12

12

Maria 1/2

studio

2

128

148

198

298

398

448

498

548

598

598

498

298

248

148

Maria 1/2

apartman

2

148

178

228

 

 

 

 

 

 

 

 

 

298

178

Maria 1/3

apartman

3

178

198

248

348

568

 

 

 

 

 

 

478

328

198

Maria 1/4

apartman

4

198

238

278

378

598

628

698

798

798

798

698

498

348

228

Maria 1/5

apartman

5

248

278

298

398

628

648

728

828

828

828

728

548

378

248

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ