Sarti - Vila Apostolos
Vila Apostolos

Се наоѓа во новиот дел на Сарти на само 110m oд најубавиот дел на плажата. Апартманите се на прв и втор кат. Постојат два типа на апартмани: Едните во кујна имаат кревети на кат, а другите класични. Двата типа во спалната имаат француски кревет. Сите имаат SAT TV, интернет и клима (се доплаќа).

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-

13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-

24.07

24.07-

03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-

22.09

22.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11 

10 

10

10 

10

10

10

10

10

10 

11 

Apostolos 1/2

apartman

2

-

148

268

 

 

 

 

 

 

 

 

 

298

-

Apostolos 1/2+1

apartman

3

-

198

298

428

528

628

678

728

728

728

628

428

328

-

Apostolos 1/2+2

apartman

4

-

228

328

458

548

648

698

748

748

748

648

448

348

-

Apostolos 1/4

apartman

4

-

248

368

498

598

698

748

798

798

798

698

498

378

-

Apostolos 1/4+1

apartman

5

-

278

398

548

648

748

798

848

848

848

748

548

398

-

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ