ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Nikiti - Vila Aleksandra
Vila Aleksandra

Куќата се наоѓа во мирниот дел од Никити на 130м од плажата и шеталиштето. Во понудата има студија и апартмани, кои се наоѓаат на приземје и на високо приземје, како и апартмани со галерија, кои се на 1. кат. Сите имаат ТВ, клима уред чие користење е вклучено во цената и интернет. Гостите на располагање имаат и двор. Чистење и замена на постелнина на половина на смената.

 

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

20.05-

30.05

30.05-

09.06

09.06-

19.06

19.06-

29.06

29.06-

09.07

09.07-

19.07

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-

18.08

18.08-

28.08

28.08-

09.09

09.09-

21.09

21.09-

03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

12

12

12

1/2

studio

2

128

298

398

448

498

598

648

648

648

548

448

298

128

1/3

studio

3

148

328

448

498

548

648

698

698

698

598

498

328

148

1/4

studio

4

178

348

498

548

598

698

748

748

748

648

548

348

178

1/4

apartman

4

248

448

598

648

748

848

898

898

898

748

648

448

248

1/5

app+gal

5

278

478

628

678

778

878

928

928

928

778

678

478

278

1/6

app+gal

6

298

498

648

698

798

898

948

948

948

798

698

498

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.