LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Sea Light Resort 5*

Попуст за Рани Резервации

период

Попустите за Рани Резервации НЕ се комбинираат !!!

Резервации направени до

31/01/2019

Попуст

25%

Уплата %

75%

Уплата до

02,10,2019

Резервации направени до

28/02/2019

Попуст

20%

Уплата %

75%

Уплата до

03,10,2019

Резервации направени до

31/03/2019

Попуст

15%

Уплата %

75%

Уплата до

04,10,2019

*** TURBO BONUS - По лице на ден

2 EUR за резервации направени до 31/01/2019 валидно за минимум 7 ноки

САМО ЗА ВОЗРАСНИ ***

*** Попустите МОЖАТ да се комбинираат !!!

Ценовник

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Хотел

SEALIGHT RESORT HOTEL

www,sealighthotel,com

Регион

Категорија

Услуга

Валута

 

KUSADASI

5*

UAI

EUR

 

Период

A

B

C

D

E

F

G

F

E

D

C

B

04,1,2019

20/04/2019

13/05/2019

27/05/2019

06,12,2019

07,1,2019

13/07/2019

25/08/2019

09,4,2019

16/09/2019

28/09/2019

10,12,2019

19/04/2019

05,12,2019

26/05/2019

06,11,2019

30/06/2019

07,12,2019

24/08/2019

09,3,2019

15/09/2019

27/09/2019

10,11,2019

31/10/2019

Тип на сместување

STANDARD ROOM

Услуга

ULTRA ALL INCLUSIVE

DBL

95,30 €

107,31 €

143,05 €

166,87 €

196,60 €

220,53 €

250,26 €

220,53 €

196,60 €

166,87 €

143,05 €

107,31 €

DOUBLE +EXTRA BED

59,86 €

67,34 €

89,79 €

104,85 €

123,55 €

138,62 €

157,32 €

138,62 €

123,55 €

104,85 €

89,79 €

67,34 €

SINGLE

59,86 €

67,34 €

89,79 €

104,85 €

123,55 €

138,62 €

157,32 €

138,62 €

123,55 €

104,85 €

89,79 €

67,34 €

SINGLE+1CHD(0-12,99)

59,86 €

67,34 €

89,79 €

104,85 €

123,55 €

138,62 €

157,32 €

138,62 €

123,55 €

104,85 €

89,79 €

67,34 €

SINGLE+2CHD(0-12,99)(0-1,99)

70,59 €

79,45 €

105,93 €

123,55 €

145,71 €

163,33 €

185,38 €

163,33 €

145,71 €

123,55 €

105,93 €

79,45 €

SINGLE+2CHD(2-12,99)(2-12,99)

70,59 €

79,45 €

105,93 €

123,55 €

145,71 €

163,33 €

185,38 €

163,33 €

145,71 €

123,55 €

105,93 €

79,45 €

DOUBLE +1CHD(0-12,99)

70,59 €

79,45 €

105,93 €

123,55 €

145,71 €

163,33 €

185,38 €

163,33 €

145,71 €

123,55 €

105,93 €

79,45 €

Тип на сместување

SUPERIOR ROOM

Услуга

ULTRA ALL INCLUSIVE

2 AD

87,72 €

98,75 €

131,82 €

153,98 €

181,54 €

203,59 €

231,16 €

203,59 €

181,54 €

153,98 €

131,82 €

98,75 €

3 AD

118,44 €

133,30 €

178,00 €

207,83 €

245,04 €

274,87 €

312,09 €

274,87 €

245,04 €

207,83 €

178,00 €

133,30 €

2 AD+1CHD(0-12,99)

87,72 €

98,75 €

131,82 €

153,98 €

181,54 €

203,59 €

231,16 €

203,59 €

181,54 €

153,98 €

131,82 €

98,75 €

2 AD+2CHD(0-12,99)(0-12,99)

87,72 €

98,75 €

131,82 €

153,98 €

181,54 €

203,59 €

231,16 €

203,59 €

181,54 €

153,98 €

131,82 €

98,75 €

3 AD+1CHD(0-12,99)

118,44 €

133,30 €

178,00 €

207,83 €

245,04 €

274,87 €

312,09 €

274,87 €

245,04 €

207,83 €

178,00 €

133,30 €