LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Avra Hotel 2+* - Paralia - Редовен ценовник

Avra Hotel - 2+* - Paralia

http://www.avra-paralia.gr/

Услуга Наем на соба

уплата 50% веднаш. 50% 15 дена пред пристигање

Цените се изразени за соба на вечер во евра, плаќањето во денари по курс 1еур - 62 мкд

Минимален престој

 

 1

 1

 2

 3

Тип на сместување

Структура

01.04.19-30.04.19

01.05.19-14.06.19

15.06.19-10.07.19 01.09.19-30.09.19

11.07.19-31.08.19

Double Room - Deluxe/Sea View

2Ad

43,48 €

54,35 €

71,74 €

82,61 €

Double Room - Deluxe/Sea View

2Ad+1ch(0-5)

43,48 €

54,35 €

71,74 €

82,61 €

Single Room -

1Ad

23,91 €

31,52 €

43,48 €

54,35 €

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

23,91 €

31,52 €

43,48 €

54,35 €

Double Room -

2Ad

26,09 €

34,78 €

47,83 €

58,70 €

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

26,09 €

34,78 €

47,83 €

58,70 €

Suite -

2Ad

54,35 €

59,78 €

70,65 €

81,52 €

Suite -

2Ad+1ad

76,09 €

83,70 €

98,91 €

114,13 €

Suite -

2Ad+1ch(0-5)

54,35 €

59,78 €

70,65 €

81,52 €

Triple Room -

3Ad

32,61 €

47,83 €

66,30 €

81,52 €

Single Room - Sea View

1Ad

31,52 €

39,13 €

54,35 €

65,22 €

Single Room - Sea View

1Ad+1ch(0-5)

31,52 €

39,13 €

54,35 €

65,22 €

Double Room - Sea View

2Ad

33,70 €

42,39 €

63,04 €

73,91 €

Suite - Sea View

2Ad

61,96 €

67,39 €

86,96 €

97,83 €

Suite - Sea View

2Ad+1ad

86,96 €

94,57 €

121,74 €

136,96 €

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

61,96 €

67,39 €

86,96 €

97,83 €

Лоциран на прв ред. Опис: 24 соби, 22 стандартни - 18-20кв.м, 2 суита - 35кв.м

Соби: Клима, сателитска ТВ, телефон, бесплатен интернет, минибар, туш, фен

Собите се чистат секојдневно, промена на постелина секој 3ти ден