ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
KOPAONIK - Apartments Konaci 3*
Apartments Konaci 3*

Apartments KONACI-Кopaonik

EARLY BOOKING -10% попуст за резерваци до 30.09.2018(важи за ограничен број на соби)

AKЦИЈА

 

SKI OPENING

 

 

Декемрви / Март ПАКЕТИ

 

7=6

-25%

 

7=6

7=5

Услуга:НАЕМ

Макс /  Лица

06.12-09.12

09 12-12.12

12.12-17.12

17 12-30.12

17.03-07.04

30.12-06.01

06.01- 20.01

20.01-03.02

03.02-17.02

17.02-10.03

10.03-17.03

Ценовник во ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НОЌИ,ПОПУСТ ЗА РАНА УПЛАТА ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА  

         *Помалку број ноќевање од наведениот во пакетите на барање,по деневен ценовник

MИН.БРОЈ НОЌИ

 

3

3

5

3

4

5

6

7

7

7

7

7

7

7

0+1 STD

2

198

169

330

169

209

239

259

269

735

486

425

659

462

385

1+1 STD

3

228

199

380

179

229

259

289

299

819

540

473

729

516

430

2+1 STD

4

249

209

415

199

249

289

319

339

899

600

525

799

570

475

JELAC 2+1 STD

4

273

229

455

219

279

319

349

379

995

660

578

885

630

525

3+1 APP

5

342

289

570

266

333

387

427

454

1183

780

683

1045

741

618

2+2 APP

6

372

309

620

292

366

424

468

498

1365

900

788

1195

855

713

ЦЕНИ ОД ДЕНЕВЕН ЦЕНОВНИК / ИСКЛУЧИВО НА БАРАЊЕ

0+1 STD

2

70

57

66

57

105

81

94

77

1+1 STD

3

80

65

76

65

117

90

104

86

2+1 STD

4

85

70

83

70

130

100

115

95

JELAC 2+1 STD

4

95

77

91

77

143

110

127

105

3+1 APP

5

119

95

114

95

169

130

150

124

2+2 APP

6

125

103

124

103

195

150

173

143

 

Во цената е вклучено: 

ñ Наем Студио / Aпартман за наведен број на ноќевање во пакетот;

ñ Користење на Ски-Гардеробер во Кругот на Конаци;

ñ Бесплатен Wi-FI

ñ Секојдневно одржување:

 

Во цената НЕ Е вклучено: 

ñ Туристичка Такса 1 по лице на ден (возрасни); Деца 7 до 15 год 0,5€ по лице од ден ; Деца 2-7 год. ГРАТИС (се наплаќа при резервација)

НАПОМЕНА:Рецепцијата е сместена на приземје во Конак Козник (влезот од горниот паркинг)

 

Опис Студија/Апартмани:

ñ Студио 0+1 (1-2 лица) – купатило (туш), една просторија со софа на развлекување за 2 лица или франџуски лежај;

ñ Студио 1+1 (2-3 лица) - купатило (туш),  една просторија со легло за едно лице и софа на развлекување за две лица;

ñ Студио 2+1 (3-4 лица) - купатило (туш),  една просторија sa 2 редовни легла и софа на развлекување за две лица;

ñ Апартман 3+1 (4-5 лица- купатило (туш), дневна соба со софа на развлекување за две лица,спална со француски лежај,спална соба со еден единечен кревет.

ñ Aпартман 2+2 (4-6 лица) - купатило (туш),дневна соба со софа на развлекување за две лица,спална соба со франциски лежај,спална соба со 2 редовни легла.

ñ Студио 2+1 JELAČ (3-4 лица) - купатило (туш), една мала просторија со франциски лежај и софа на развлекување за  1-2 лица;